Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd operasyon

HDP'den skandal çağrı!

Türkiye'nin, Kürtleri büyük tehdit olarak gördüğü suçlamasında bulunan Demirtaş, Ankara'nın müzakere masasına oturtulması için uluslararası kurumlardan müdahil olunmasını istedi. Konuşmasında, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye de sahip çıkan Demirtaş, “PYD, Cenevrede'de Türkiye'nin yanında oturmalı” dedi.

ZANA'DAN ÖRTÜLÜ TEHDİT

Meclis'te, metindeki “Türk” ifadesini kullanmayınca yemini geçersiz olan HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana da Demirtaş'ın sözlerine destek vererek, İmralı'da tutulan bebek katili Öcalan'ın salıverilmesini ima etti. Zana, “Süreçler başarısızlığa uğradıktan sonra, çok daha kötü sonuçlar doğurmuştur” tehdinini de savurdu.

İHANET MASASINI AP'DE KURDULAR

Avrupa Parlamentosu'nda “Türkiye ve Kürtler” konulu konferanta konuşan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana Türkiye'ye müdahale çağrısında bulundu.

Türkiye'nin, Kürtleri büyük tehdit olarak gördüğü suçlamasında bulunan Demirtaş, Ankara'nın müzakere masasına oturtulması için uluslararası kurumlardan müdahil olunmasını istedi. Konuşmasında, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye de sahip çıkan Demirtaş, “Aklı başında bir devlet bütün bölgedeki gelişmeleri doğru okuyup, tersine PYD'nin ve Suriye'deki örgütlü yapıların Cenevre'de olması için çaba sarf etmeli ve Türkiye Cenevre'de tam da kendi yanına oturtmalı PYD'yi, uzağa değil, karşısına değil tam da kendi yanına oturtmalı. En çok da Türkiye'nin ihtiyacı var buna” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fasafiso 8 yıl önce

Demirtaş ölmekten hiç mi korkmuyorsun Allahın huzuruna bu kadar cana kıymış halde nasıl cıkacaksın hiç mi vicdanın seni rahatsız etmiyor insnaları savaşa sürükleyip kendin takım elbisenle gezmekten gurur mu duyoyorsun kendi cocuklarınıda salsana sokağa panzerlere hendeklere göndersene neden gönder miyorsun KÜRT halkı bunu sorgulaması lazım ....

Avatar
sedat 8 yıl önce

Ulan pust karın devlete calisiyo sen devletten maas alıyon ne kadar hain bi orospunun cocugusun sen amın koydumu pici seni

Avatar
sedat 8 yıl önce

Ulan sizi bu ulkede az kaldı az siz otun bakalım hain ipneler pustlar