Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

HDP'li bakan tehdit etti: "HDP barajı geçemezse Türkiye bölünür."

Avrupa Birliği Bakanı HDP'li Ali Haydar Konca, Kocaeli'nde partisinin milletvekili aday tanıtımında skandal ve tehdit dolu ifadeler kullandı.

'HDP'NİN BARAJIN ALTINA İTİLMESİ TÜRKİYE'NİN BÖLÜNMESİNİ GETİRECEKTİR'

Konca HDP'nin Türkiye'nin aydınlık geleceği olduğunu ileri sürdü. HDP'nin barajın altında kalması durumunda Türkiye'nin bölüneceğini söyledi; 
"Türkiye'de birliğin, özgürlüğün, dayanışmanın, kardeşliğin, eşitliğin ve barışın tek kapısı HDP'dir. Gerek siyasal felsefesi, gerek Türkiye partisi olma yolunda attığı adımlar işçi sınıfına dayalı emek eksenli siyaset yapma politikalarıyla Türkiye'nin geleceğini belirleyecek. Türkiye'de ve bütün coğrafyada demokrasiyi yeniden inşa edecek parti HDP'dir. HDP'nin şu veya bu komplolarla barajın altına itilmesi tam aksine Türkiye'nin bölünmesini getirecektir. Bu riski hiç kimsenin alma şansı olamaz.

Bakan Konca "halkımız bunu çok iyi anlamıştır" diyerek tehditvari konuşmalarına devam etti. 1 Kasım'da gereken dersin verileceğini belirtti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.