Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

HDP'li belediyelere kötü haber
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Teröre ilişen belediye başkanı görevden alınır. Bu kanun maddesi hazır, geliyor zaten. En çok korktukları da o dokunulmazlık zırhının kalkması ve bu hazırladığımız madde. Suç işledilerse çekecekler. Bu millete ihanet ettilerse cezasını görecekler. Teröre destek verdilerse, bedelini ödeyecekler’’ dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARINI GÖREVDEN ALACAK KANUN MADDESİ GELİYOR

Mehmet Özhaseki, İstanbul’da Vezneciler’deki bombalı saldırıyı gerçekleştiren ve yaşamını yitiren teröristin cenazesi törenine katılan ve tabutunu omuzlarda taşıyıp, slogan atanlar için, "Bunlar, sadece cenazeye omuz verseler, onun dışında neler yapmıyorlar ki? Araçlarında silah taşıyorlar, ne kadar tip varsa onları barındırıyorlar. Belediyeleri, devletten parayı alıyor, yatırım yapmaları lazım ama yapmıyorlar. O paraları daha çok işçi ücretleri olarak ödüyorlar. Taşeronluk vasıtasıyla hizmet satın alıyorlar güya bunlar. Dışarıdan eleman ve işçi alamadıkları için bu yolla paraları yine onlara aktarıyorlar. Yatırım yapmaları gerekiyor ama hiç yatırım yapmıyorlar. Parayı olduğu gibi devletten alıyorlar, sonra o parayı güya işçilerine, çalışanlarına maaş olarak ödüyorlar. Buna hiç göz yumulmaz, bu doğru değil. Teröre ilişen belediye başkanı görevden alınır. Bu kanun maddesi hazır, geliyor zaten. En çok korktukları da o dokunulmazlık zırhının kalkması ve bu hazırladığımız madde. Daha önceden efeleniyorlardı, (Dokunulmazlıklarımızı kaldırın, neden korkumuz var bizim) diyorlardı. Hatta tek tek de dilekçe veriyorlardı, (dokunulmazlığımızı kaldırın) diye. İş ciddiye binince, başladılar yan taraftakilerden yardım istemeye. Sonra ülke çapında, sonra Avrupa'da, şimdi de ağa babalarının yanında ağlamaya başladılar. Evet, suç işledilerse çekecekler. Bu millete ihanet ettilerse cezasını görecekler. Teröre destek verdilerse, bedelini ödeyecekler" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.