Öne Çıkanlar rusya çatışma fenerbahçe ahmet davutoğlu haber

HDP'li belediyenin Batman'ı sular altında kaldı

Batman'ın sokaklarını sular altında bırakan kısa süreli yağış, alt yapının ne kadar yetersiz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Sabah saatlerinde kısa süreli yağan yağmur, etkili olmamasına rağmen Batman'daki sokaklar ve caddeleri, araç ile işyerlerini sular altında bıraktı.

HDP'Lİ BELEDİYENİN BATMAN'I



HDP'nin yüzde 52 oyla kazandığı Batman'da, belediyenin hizmet yetersizliği 2 saatlik yağışın ardından su baskınlarının oluşmasına neden oldu..

SOKAKLAR GÖLE DÖNDÜ

Yaklaşık 2 saat seyrek bir şekilde yağan yağmur nedeniyle şehrin merkezindeki bazı ara sokaklarda su baskınları yaşandı. Mazgalların tıkanması, yağmur suyu kanallarının yetersizliği nedeniyle pek çok sokak göle döndü.

Yağan yağmurun ardından Belde Mahallesi sokaklarında biriken sular, adeta gölü andırdı. Taşan yağmur suyu sonucunda, bazı araç ve işyerleri sular altına kaldı. Sular altında kalan araçlar çekici yardımıyla kurtarılarak, Belediye ekipleri tarafından mazgallar açılmaya çalışıldı.

VATANDAŞ İSYAN ETTİ



Belediye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu açılan mazgalların ardından biriken sular tahliye edildi. Vatandaşlar, yağmur sonrası yollarının göle dönmesine tepki göstererek, yetkililere isyan etti.


HER YAĞMURDA AYNI PROBLEM

Her yağmur yağışında aynı sıkıntıyla karşılaştıklarını söyleyen vatandaşlar, yağmurun kendileri için bir eziyet haline dönüştüğünü ifade ederek, bu sorunun artık giderilmesi gerektiğini belirtti.

OTOBÜS YOLCULARIYLA MAHSUR KALDI



Batman’da şehiriçi yolcu otobüsü, aşırı yağış nedeniyle oluşan gölette, yolcuları ile birlikte, mahsur kaldı.

İçinde yolcularında bulunduğu otobüs yaklaşık 2 saat beklemek zorunda kaldı. Araç sürücüsü durumu Batman Belediye ekiplerine bildirdi. Ekipler olay yerine gelerek suda mahsur kalan otobüsü kaldığı yerden çıkardı. Yaşanan bu durumu gören çevredeki bazı vatandaşlar manzarayı cep telefonlarıyla kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.