Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

HDP'li Paylan'dan skandal benzetme

HDP'li milletvekillerinin "terör" suçlarından tutuklanmasının ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan HDP'li Paylan, kaynağını anayasadan alan ve yargı kararıyla uygulanan "gözaltı" ve "tutuklama" işlemleri için sözde "soykırım" benzetmesi yaptı.

PAYLAN NEFRET KUSTU HAMPARİAN PAYLAŞTI

Paylan, Twitter'dan Ermeni diasporası tarafından çarpıtılarak dillendirilen 1915 olaylarına gönderme yaparak “Yaşadığımız yıl 1915, gün 24 Nisan’dır. Ülkemizi gençlerimizi bu faşistlerin yakmasına izin vermeyeceğiz” mesajını paylaştı. Paylan'ın bu çirkin paylaşımına, sözde "soykırım" iddiaları konusunda en yoğun lobi faaliyeti gösteren, Amerika Ermeni Ulusal Komitesi'nden destek geldi. O ifadeler ANCA Başkanı Aram Hamparian sayfasında paylaştı. 

TÜRKİYE DÜŞMANLARIYLA KOL KOLA

Demirtaş ve Gür, Türkiye'nin doğu illerini de Ermenistan toprağı gösteren sözde harita ve Ermenistan bayrağı önünde, ANCA'nın Başkanı Hamparian ve yöneticileriyle birlikte fotoğraf çektirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.