Öne Çıkanlar zırhlı ambulans yenişehir LG Nexus 5X fiyatı nedir Hakkari Valiliği Netanyahu

HDP'li vekilin kardeşi, terör suçundan tutuklandı
Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesine yönelik soruşturma kapsamında, "terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapma" suçlarından 7 aydır aranan ve Iğdır ile İstanbul Emniyet Müdürlüklerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Muhsin Adıyaman'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Adıyaman, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesine yönelik soruşturma kapsamında, "terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapma" suçlarından aranan Muhsin Adıyaman'ın, istihbarat çalışması sonucu İstanbul Eyüp'te HDP Milletvekili olan ağabeyi Mehmet Emin Adıyaman'ın kızının evinde saklandığı tespit edilmişti. Bunun üzerine Iğdır ve İstanbul Emniyet Müdürlüklerince Milletvekili Adıyaman'ın da bulunduğu eve düzenlenen operasyonda, Muhsin Adıyaman gözaltına alınmıştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.