Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

HDP'li vekiller Atalan ve Yıldırım, Nusaybin'de açlık grevine başladı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 13 Kasım’da başlatılan sokağa çıkma yasağı ardından düzenlenen operasyonlarda bugüne kadar 10 PKK’lı öldürüldü.

HDP'Lİ VEKİLLER AÇLIK GREVİNDE

Nusaybin’de operasyonlar ve sokağa çıkma yasağı devam ederken, ilçede bulunan 2 HDP’li milletvekili yasağının kaldırılması için ilçe yakınlarındaki bir tesiste açlık grevine başladı.

2 VEKİL DAHA GİDECEK

Mardin Milletvekilleri Mithat Sancar ve Erol Dora’nın da kısa süre içerisinde ilçeye giderek eyleme başlayacakları ifade edildi.



HDP'Lİ VEKİLDEN ŞAŞIRTAN HENDEK YORUMU

HDP Mardin Milletvekili Ali Atalan, kendilerinin de ilçedeki hendek ve barikatları sorun olarak gördüklerini ancak bunun altında yatan nedenleri araştırıp konuşmak gerektiğini söyledi.

ÖCALAN'LA GÖRÜŞME İSTEĞİ

Atalan, sorunun çözümü için Öcalan ile yeniden görüşmelere başlanması gerektiğini iddia etti.

HDP'li Leyla Zana da bir dönem açlık grevine başlamıştı. Zana, açlık grevine başladığını açıklamasından sonra uzun süre ortalıkta görülmemişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.