Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

HSYK 1. Daire Başkanı İbrahim Okur yakalandı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ''silahlı terör örgütüne üye olma'' ve ''cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs etme'' suçlarından hakkında gözaltı karı bulunan İbrahim Okur, polisin evine geleceği bilgisini alınca kaçtı.

KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ve bir savcı, sabah saatlerinde haklarında gözaltı kararı bulunanlardan biri olan eski HSYK 1. Daire Başkanı, şimdiki İş Mahkemesi hakimi İbrahim Okur'un Kartal Dap Dragos Royal Towers'daki lüks dairesine baskın düzenledi.

Polis ekiplerinin siteye girdiği bilgisini alan Okur, başkasına ait 34 BNZ 34 plakalı bir araçla kaçtı. Okur'un kaçtığı aracı takibe alan polis, bir süre devam eden kovalamacanın ardından Okur'u, Kocaeli il sınırında yakalayarak gözaltına aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kaladagli 8 yıl önce

Yazıklar olsun