Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Huber köşkü önünde intihar eden gencin kimliği açıklandı! İşte o isim...

Tarabya'daki Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü Protokol Kapısı önünde güvenlik görevlisinin silahını alarak havaya ateş açan, ardından silahı başına dayayıp tetiğe basan 20 yaşlarındaki gencin kimliği tespit edildi. Tedavi gördüğü hastanede akşam saatlerinde ölen kişinin Fatih Ü. olduğu belirlendi.

Fatih Ü.'nün, uyuşturucu kullanmak, cinsel istismar ve hakaret suçlarından polise geliş kaydı olduğu belirtildi. Ayrıca, gencin uyuşturucu tedavisi gördüğü ortaya çıktı.

OLAY NASIL OLDU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu'nun yaptığı yazılı açıklamaya göre, saat 12.50 sıralarında taksiyle Huber Köşkü'nün önüne gelen genç, güvenlik görevlilerine Cumhurbaşkanı ile görüşmek istediğini söyledi. Görevliler bu kişiyi misafir girişine yönlendirirken, zanlı kapıdaki görevlilere "Beni Erdoğan ile görüştürün, açın kapıları" diye çıkıştı. Görevlilerin kendisini uyarması üzerine, zanlı bu kez sivil giyimli bir güvenlik görevlisinin boğazına sarılıp duvara yasladı. Orada bulunan güvenlik görevlileri olaya müdahale ederken de, resmi güvenlik görevlilerinden birinin belindeki tabancayı alarak havaya ateş açtı. Zanlı, daha sonra silahı kendi kafasına dayayıp tetiğe bastı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.