Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Hürriyet'te tasfiyeler başladı! Hedefteki isim görevinden alındı

Erdoğan Dağlıca saldırısının yapıldığı günün akşamı canlı yayında “Eğer 400 milletvekilini alabilecek veya bir Anayasa’yı inşa edecek sayıyı bir siyasi parti yakalamış olsaydı, durum bugün çok farklı olurdu” sözlerini “Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Dağlıca açıklaması: 400 milletvekili alınsaydı bunlar olmaz” başlığıyla paylaşan Hürriyet.com.tr’ye çok büyük tepkiler gösterilmiş, olay Hürriyet’in binasının taşlanması ve ilerleyen süreçte Ahmet Hakan'ın saldırıya uğramasına kadar gitmişti.

Hürriyet yönetimi ise bu olaylardan sonra şirket içinde tasfiyeler gerçekleştirdi. Hürriyet Dijital Medya Grup Koordinatörü Bülent Mumay görevinden alındı. Mumay’ın yerine Ömür Bali getirildi.

Ayrıca Sosyal Medya Trend ve Trafik Müdürü Şermin Terzi, Dijital Yan Yayınlar İçerik Müdürü olarak atandı. Terzi’den boşalan koltuğa ise Can Tüzüner oturdu.

Hürriyet İcra Kurulu Başkanı Ahmet Özer flaş tasfiye ve atamalarla ilgili yazılı açıklama yaptı;


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.