Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Hürriyet'ten skandal PKK-DAEŞ karşılaştırması!
Benim teröristim daha iyi” demeye mi getiriyorsunuz? Tek haberde ikisini de verirsin, “Şu kadar zamanda şu kadar olay oldu, şu kadar insan öldü” dersin, anlarız... DAEŞ ile PKK’yı kıyaslamak nereden çıkıyor Hürriyet? Üstelik, 30 yılda 30 bin kişiyi öldüren PKK’ya sadece 94 kişiyi öldürmüş muamelesi yapmaya utanmıyor musunuz? Böyle böyle milletin aklıyla alay ediyorsunuz da, bu millet artık yemiyor... Ahter Kudadgu’ya bin kere açıklama yayınlatsan “Bizi terörist destekçisi göstermek iftiradır” diye, bu yandaki rezilliği gören kimseyi inandıramazsın...

İşte Hürriyet'in o karşılaştırması:



yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hece 8 yıl önce

Adi mahlukatların adi kıyaslaması..

Avatar
Erciyes 8 yıl önce

Utanmasalar pkk yi övecekler.Ama bu Millet bu gazetenin nerede,kimlerle ittifak olduğunu çok iyi biliyor.Allah belanızı versin haçlılar uşakları.