Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby türkiye izlanda aday kadrosu İBB

İbrahim Kalın'dan Rusya ve İsrail açıklaması
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ankara'da kitabının imza gününde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TÜRKİYE-İSRAİL ANLAŞMASI
Türkiye-İsrail anlaşmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kalın,"Türkiye'nin şartları yerine getirildi. Şartlar yerine gelince anlaşma sağlandı" dedi.
İbrahim Kalın ayrıca bu hafta teknik heyetin Gazze'ye gideceği bilgisini verirken, dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği "cuma günü ilk gemi hareket ediyor" müjdesini de yineledi.

RUSYA KONUSU



Rusya ile ilişkilerde gelinen noktaya ilişkin sorulara da cevap veren Kalın, mektupta "Rusya'dan özür dilendi" şeklinde lanse edilen ifadenin "kusura bakmasınlar" ifadesi olduğunu, bunun da pilotun ailesine yönelik sarf edilmiş bir söz olduğunu vurguladı.

İbrahim Kalın şunları söyledi:
Sayın Cumhurbaşkanımız aileye üzüntülerini ifade etti. Aileye 'kusura bakmasınlar' denildi. Bu çok insani bir tavır. 
Kısa vadede somut adımların atılmasını bekliyoruz. Yarın iki lider telefonda görüşecek.
Pilotun ailesinin bir isteği olursa değerlendiririz. Ama henüz herhangi bir istek yok.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Osmanlıoğlu 8 yıl önce

Sen bunu da çözersin uzun adam! Dik dur eğilme, bu millet hep seninle! !

Avatar
Ali Osmanlıoğlu 8 yıl önce

Sen bunu da çözersin uzun adam! Dik dur eğilme, bu millet hep seninle! !

Avatar
Sedat 8 yıl önce

İnsanı tavıra eyvAllah da pilot ailesi yahut düşen.ucagin bedeli gibi şeyler yanlış şeyler biz her konuda tamamen hakkımız olanı uygulamisiz bi bir ikincisi bu pilot lar defalarca bir çok dilde ikaz edildilermi edildiler onlar bir güç gösterisi yaptılar sonuçu bi oldu Rus ya biz deyil bir çok.devletin sınırları içine tecavüz edip gövde gostermekden hiç kendini ali koymuyor kisira bakmayın iki turizimci iş adamını. Isı rolantide deyil de son surat devam edin diye koca soylu bir devletin ve milletin başını öne ediyorsunuz bunu benlik olarak deyil her açıdan din dahil ! Yaptınız bu mektup tavrı yanlış dır bu tavır size kazandırır mı ben hiç sanmıyorum bazen ölüm lu acı yakaliyalim derken. Oldunuz açıdan daha darbi açıya dusmektesiniz biz turk milleti sabırsız bir milletiz az çik darlığa dayanamıyoruz ve kay bedis bu yüzden emin olun ve sabredmiyorsunuz sabretseniz ozuru günü geldinde karşı taraf yapacakdi siz iki otelcinin yüzünden mektup geliyorsunuz sağa sola olmuyor ki ne olmuyor hemde bi milletin saygınlığı iki otelci deyyusun menfatiyle kazanılmadi kanla kazanıldı o iş adam larına fazla kulak verirken aslı isden vaz geçmeyin ipin ucu ne sizde ne biz de haftadır bizi hakka.muracata mecbur bırakmayın muracatin yapdirimi hepimize ağır olur ya dizgini tam tütün yada sevdadan vaz geçin beyler