Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C rusya

İdamlardan Erdoğan'ı sorumlu tuttular!
İran’da, Suudi Şii din adamı Ayetullah Nemr Bakır en-Nemr'in idamına öfkeli tepkiler sürerken Suudi Arabistan ile işbirliğini güçlendiren Türkiye, ağır eleştirilere maruz kaldı. İran medyası, idama ilişkin “Riyad ve Ankara ittifakı tarafından ortaklaşa olarak planlanan komplonun ilk sonucudur” iddiasında bulundu.

Mehr Haber Ajansı “Suudi Arabistan Şiileri Lideri’nin idamı her özgür insanın yüreğini dağladı” sözlerini kullandığı haberinde, “Suudi Arabistan aşırıcılık ve Vahabilik’in kaynağı olarak Irak ve Suriye’de IŞİD, El Nusra ve Ceyş’ül İslam gibi terör örgütlerini desteklemektedir” dedi. 

Ne yapacağını şaşıran İran medyası Türkiye'yi suçladı..

“Türkiye Cumhurbaşkanı’nın son günlerde yaptığı Suudi Arabistan ziyaret ile bölgedeki Şiileri baskıya maruz bırakmak için Riyad ile Ankara arasındaki ittifak bağları güçlendirildi. Diğer taraftan sözü edilen devletlerin terör örgütlerine verdiği destek, Suudi Arabistan Şiileri Lideri’nin idamıyla sonuçlandı.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adanalı 8 yıl önce

Erdoğandan büyük taş düşsün Erdoğanı çekemeyenlere.

Avatar
muharrem 8 yıl önce

Götlerine çük kaçsa erdoğandan bilecekler.kusura bakmayin Tarzim değil ama kizdim yaaa