Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

İki kutsal görevi bir arada yürütüyorlar

Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığında 22 yıldır görev yapan, iki çocuk annesi komiser yardımcısı, Anneler Günü dolayısıyla polislik mesleğinde anne olmanın olumlu ve zor yanlarını AA muhabirine anlattı.

Komiser yardımcısı, iki kız çocuğu annesi olduğunu belirterek, polislik ile anneliğin dünyanın en kutsal görevlerinden olduğunu ifade etti.

Polisliğin, çocukluk hayali olduğunu vurgulayan komiser yardımcısı, "Biz bu işi severek ve gönüllü yapıyoruz. Hem annelik hem de polislik çok kutsal iki görev. Dolayısıyla biz anne polisler olarak bu iki kutsal görevi bir arada götürmeye çalışıyoruz." dedi.

Çocuklarının, özel harekatçı bir anneye sahip olmaktan gurur duyduğunu dile getiren komiser yardımcısı, "Çocuklarım bu mesleği vatan, devlet ve millet için yaptığımın bilincinde olduklarından ben de onlarla gurur duyuyorum." diye konuştu. 

15 Temmuz gecesi çocuklarını evde bırakarak göreve koştular

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde şehit olan özel harekatçı kadın meslektaşlarını rahmetle anan komiser yardımcısı, bir anne ve polis olarak 15 Temmuz'un en fazla zorlandığı günlerden biri olduğunu aktardı.

Darbe girişimi sırasında evde olduğunu ve gelen emir doğrultusunda kampüse gittiğini ifade eden komiser yardımcısı, o gece yaşadıklarını "Ben saldırıdan 2-3 dakika önce teçhizat almak amacıyla meydandan ayrılmıştım. 200 metre gidemeden bomba atıldı. Devletin, milletin paralarıyla, vergileriyle alınmış uçaktan vatanın evlatlarına karşı bu tarz bir hava saldırısı beklemiyorduk." sözleriyle anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.