Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

FETÖ'ye ait olan ve darbe girişiminden sonra KHK kararı ile kapatılan Can Erzincan TV'de darbe girşiminden bir gün önce yapılan programda 'darbe olacağı' açık açık söylenmiş.

Sosyal medyada yayılan yayın kaydında Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ın söz konusu programında "Erdoğan'ın darbeye giden yolları birer birer geçtiği" konuşuluyor.

Ortaya çıkan diyaloglarda Mehmet Altan, "Türkiye devletinin içinde de muhtemelen bütün bu gelişmeleri dış dünyadan daha fazla belgeleyen izleyen bir başka yapı var. Yani onun ne zaman torbadan yüzünü çıkaracağı, nasıl çıkacağı da belli değil" diyor.

"ERDOĞAN DARBEYE GİDEN YOLDA"

Ahmet Altan da bunu destekleyerek, "Öyle bir anlatıyorlar ki Erdoğan sanki ömrü boyunca burada kalacak. 50 tane AKP'li milletvekili biz Akşener'le parti kuruyoruz dese bütün sistem sarsılıyor. Bu adam sağlam bir zeminde durmuyor. Her an her şeyin değişebileceği ve değiştiğinde bunu çok ciddi hukukla ilgili bir problemin ortasında bırakacak bir ortamda yaşıyor. Türkiye'de gerçekleşmiş askeri darbelerin önünü açan gelişmeler her ne ise Erdoğan bugün aynı kararları vererek teker teker o yolları açıyor" ifadelerini kullanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sinoplu gurbetci 57 8 yıl önce

Hain şerefsizler Reisin neyi batıyor size Soysuzlar Sizin gibilerinin yeri çöplük

Avatar
kaplan lı 8 yıl önce

Suratsız vede şerrefsiz pezevenk ler
adammısınız aynaya bir bakın
ondan sonra size iki çift lafım var

Avatar
Nazlı 8 yıl önce

Erdogan ın zemininin ne kadar saglam oldugunu test ettiniz,varmı başka diyeceginiz

Avatar
Ahmet altepe 8 yıl önce

R,T.Erdoğan olmasa idi böyle vatan hainleri deşifre edilirmiydi,soyunuz kurusun.iyiki varsın uzun Adam

Avatar
Asil kan 8 yıl önce

Reisin tek bir sözüyle milleti gördünüz hepiniz sündük köpek gibi kuyruğunuzu kıstınız hatta bazılarınız soysuz köpek gibi pkk katıldınız sizi gidi it sürüleri havlayın bakalım nereye kadar

Avatar
mrhmt 8 yıl önce

Erdoganima laf demem sen kimsin lan okuz

Avatar
elif 8 yıl önce

Kimin sağlam zeminde durmadığını hep birlikte görduk

Avatar
Turan çakmak 8 yıl önce

SAYIN TAYYİP ERDOĞANIN gitmesini asla göremeyeceksiniz şerefsizler.VATAN haini göpekler israil ermeni o cocuklari.