Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı g20 erdoğan

İlyas Salman'dan skandal özerklik çıkışı!
PKK'nın yayın organı Dicle Haber Ajansı’na (DİHA) açıklamalarda bulunan İlyas Salman, iktidarı eleştirerek "Bırakın insanlar özerk yaşasın size ne oluyor? Nerenize batıyor?" diye sordu. Salman 1 Mayıs'ta da Taksim'de toplanma çağrısında bulunarak "Yeter ki halk gönülden istesin, hayal değil" diye konuştu.

BIRAKIN ÖZERK YAŞASINLAR SİZE NE OLUYOR

“Dağdaki insandan tutun köyünde yaşayan bir Kürt’ten Amasya, Ankara’da yaşayan Türk insanına kadar biz aslında aynı topraklar üzerinde yaşarız. İnsanlar kendi kültürleri, tarihleri ve dilleriyle birlikte özerk yaşasınlar size ne oluyor? Sizin nerenize ne batıyor? Sancınız ne, toprak mı kaybediyorsunuz? Ben evimde oturuyorum başka bir komşum gelip diyor mu ki ‘bu odayı da bana ver’. Kürt halkı kendi toprakları üzerinde oturuyor. Bırakın kendi kendilerini idare etsin.”

1 MAYIS'TA TAKSİM'DE TOPLANIN

Salman, bütün halkların örneğin 1 Mayıs’ta Taksim Meydanı’nda Kürdü, Türkü, Alevi ve Sünni’si ile bir araya gelmesinin çok önemli olduğunu da belirterek, “Diyarbakır’da da kalenin etrafını dolduralım. Barış zincirini kuralım. Bunların hiç biri masal değil. Yeter ki halk gönülden istesin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şerefsiz bilo 8 yıl önce

Bu adam tam bir şerefsiz.

Avatar
delidumrul 8 yıl önce

bu tür insanların bu ülke vatandaşlığından atılması gerekir

Avatar
esnaf 8 yıl önce

bu ülkenin insanları sayesinde meşur olduya şerefsiz yediği sofraya sıçan adi herif

Avatar
Ali Erhan Günyaktı 8 yıl önce

1 mayısta taksimde bunları asacaksın. İbreti alem için 40 gün sallandıracaksın. Şereften, haysiyetten, karakterden, namustan yoksul zavallılar

Avatar
Turkiyeye has er doguran ana 8 yıl önce

Bu kopeklere kulak asmayin hoşt hoşt degip geçin

Avatar
Özgür 8 yıl önce

İlyas orada acılacak genel evde özerk mi olacak?

Avatar
ahmet eren 8 yıl önce

şerefsiz mal kafa sana adam diyeni öküz dümbük

Avatar
yigido 8 yıl önce

Bu nasil bir duzen hdpkk li vekiller ozerklik der kendini aydin sanatci zannedenler ozerklik der 28 sehit verdigimiz saldiriyi yapan toreristin arkasindan
taziye cadiri kurulur bu ulke cok ozgur bu kadar ozgurluk olmamali bu densizlere artik dur denmeli