Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Richard Moore, Twitter'da PKK'yı terörist olarak nitelediği için kendisine tepki gösteren sosyal medya kullanıcılarına anlamlı bir yanıt verdi.

KENDİNİ HAVAYA UÇURMAK MEŞRU MÜDAFAA MI
Moore, “PKK’ya terörist demeden, daha iyi bilmeniz gerekiyor. Meşru müdafaada Türkiye ya da İngiltere’den daha temiz bir tarihe sahibiz” diye yazan bir Twitter kullanıcısına şu cevabı verdi:
"Ne zamandan beri Kızılay’da kendini havaya uçurmak ve oradan geçen 30’dan fazla masum insanı öldürmek meşru müdafaa sayılıyor?"
Aynı kullanıcı bunun üzerine, "Bunu yapan PKK değildi ve ölenler de askerdi" diye yanıt verdi. İngiliz Büyükelçi'nin cevabı "Hayır PKK idi ve onlar asker değildi" oldu.

KONUYU KAPATIP MAÇA GİTTİ
Moore, başka Twitter kullanıcıları ile PKK üzerine girdiği diyaloğun ardından ise "Çok cevap verdim! Fakat şimdi bu konuda twit savaşından çekiyorum. Maça gidiyorum. İlgi odağım değişti!" diye tweet attı ve Beşiktaş-Osmanlıspor maçıyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali. 8 yıl önce

Bazen döşmanda doğrulara söyler de.
Bizim içimizdek düşmanlar.bu doğrulara
Asla görmezler.

Avatar
erkan 8 yıl önce

Masum insanları kendini havaya uçurup öldürmek ancak dinsiz ve Allah à inanmayan ve emellerine ulaşamayacak olan dinsiz pkk dan başka kim yapar ulan bu ülkede sizi zorla tutanmi var defolun gidin nerden geldiğinizi gayet iyi biliyor bu millet 1990 larda irak savaşında bu ülkeye girdiniz şimdi bu topraklarda hakkınız olduğunuzu söylüyorsunuz Evet yerin altı sizin üstü bu aziz milletin bir karış toprak isteyen bunu caniyla öder bir köpek gibi dağlarda leşi kalır