Öne Çıkanlar türkiye ışid terör örgütü terör Isaac Liev Schreiber

İngiliz gazetesi bol keseden salladı!

Avrupa'nın Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinde oynadığı algı operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Diktatörlük algısı üzerinden yola çıkan Avrupa basını, bu sefer nükleer alanda bir iddia ortaya attı.

İddiaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gizli bir planlanma ile AB ile yaşanan krizin ardından Türkiye'nin "atom bombası" sahibi olabilmek için harekete geçebileceği belirtildi.

İngiliz gazetenin atom bombası iddiası

İDDİADA FETÖ PARMAĞI

ABD-Kuze Kore gerginliği gündemi doldurmaya devam ederken, İngiliz kaynaklı gazetenin iddiasını FETÖ'nün medya yapılanmasının içinde olup firari konumda bulunan Abdullah Bozkurt'tan aldığı belirtildi.

Bozkurt'un, Türkiye'nin içinde bulunduğu durumö sebebiyle cephaneliğinde ve mühimmatında büyük bir artışa gitme yolunda olduğunu iddia etti. Haberde ayrıca, planların yapıldığını atom bombasının her an Türkiye tarafından alınabileceğini belirtti.

İngiliz gazetenin atom bombası iddiası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan 7 yıl önce

Keşke doğru olsa, o zaman zart zurt tehditler ve savaşlar biraz zor olur. Atom silahı ne kadar vahşice katliam silahlarının etkilisi konumundaysa da savaşları çok azalmıştır. Eğer atom bombası, hidrojen bombaları bulunmasaydı, 3. Ve 4. Dünya savaşları kaçınılmaz olurdu.