Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd asker

İngilizleri çıldırttı!

Türk görünümlü İngiliz solcular, FETÖ mahkemeleri tarafından 'inşaatı durdurulan' Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle ilgili, "Artık direklerden ibaret" yorumunu yaptı. Sevinç çığlıkları kursağında kalan bu çete, önceki gün Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son tabliyesi sonrası şaşkınlığını gizleyemedi. Türkiye Cumhuriyeti'nin halk tarafından seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olan Tayyip Erdoğan'ın her projeyi bitirdiğine dikkat çeken İngiliz basını, Avrupalı liderlere seslendi. Erdoğan'ın durdurulması için çağrıda bulunan BBC, Guardian, Times ve Independent gibi gazeteler, Türkiye'deki paralı adamlarıyla da bunu sosyal medyada duyurmaya kalktı. İstanbul 3. havalimanı, İstanbul-Bursa-İzmir (Körfez Geçiş Köprüsü dahil) ve Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Avrasya Tüneli ve Kanal İstanbul nedeniyle endişe taşıyan İngilizler'in yeni oyununun ne olacağı aslında hiç merak edilmiyor!..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Polis Amiri 8 yıl önce

Göklerden gelen bir karar vardır.

Avatar
Cemil sencan 8 yıl önce

Ingilizlerdenmi izin Alacagiz o Donemler geride kaldi beyler Akp Donemmivar

Avatar
Ibrahim Halil Uslu 8 yıl önce

ALLAHIN izniyle bitti Vatan millette Hayırlı OLSUN

Avatar
Er ebuderda 8 yıl önce

Eeee, alışmışlardı hep emir vermeye, osmanlıyı yıkıp içimize bi kahramancık süpermencik attılar,
Yazılarını şapkalarını ayasofyanın kapatılması dansını şarabını vesayre bunun adınada MODER türkiye dediler emrettiler gittiler!
Bizden olmayan ama bizden görünen süpermencik gahramanımızda herbirini yaptı, 80 yıldır uzaktan kumanda gibi adadan içimizdeki hainleride kullanarak yönettiler! Şimdi Hamdolsun özümüzden bizden olan biri geldi, ne laftan anlıyor ne dediklerini yapıyor, bildiğini okuyor ülkeyi milleti kalkındırıyor
Nasıl ÇILDIRMASINLAR! İçimizdeki piyonlarıda nasıl GUDURMASINĞ:)

Avatar
Adali 8 yıl önce

Aldın mi babayi ingiltere? :)))

Avatar
Emin güven 8 yıl önce

Yerli uşakların devri sona yaklaştığı için,kudurmaları normal,işlerini yapıyor neticede çağdaş köleler?!!