Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

İran'dan açıklama: Bu görüntü için misilleme yapabiliriz!

Yarı resmi ajans İSNA, adını açıklamadığı bir hükümet yetkilisine dayandırdığı haberinde, İran'ın aşağılandığı yorumlarının reddedildiği, ancak yine de Tahran'ın misilleme yapabileceği vurgulandı.

DİPLOMATİK TEAMÜLLERE AYKIRI DEĞİL

Yapılan savunmada, Erdoğan ve Cihangir arasındaki siyasi konumun denk olmaması nedeniyle, görüşmede İran bayrağının yer almamasının diplomatik teamüllere aykırı olmadığı ifade edildi.



İRAN GEREKLİ GÖRÜRSE KARŞI EYLEMDE BULUNACAKTIR'

Sandalye farklılığı eleştirileri konusunda medyayı haklı bulan yetkili, "Rahatsızlığı göstermek amacıyla bazı görsel hareketlerin yapılması daha önce de Türk makamlarınca icra edilmiştir" dedi. Yetkili, "Siyasi kurallarda karşılık verilmesi ilkesi kabul edilebilir bir uygulamadır ve İran gerekli gördüğü takdirde karşı eylemde bulunacaktır " diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.