Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye IŞİD saldırı

İran: Türkiye ve Rusya soğukkanlı olmalı
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Rusya ve Suriye'yi soğukkanlı olmaya çağırdı. İran Genelkurmay Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Mesud Cezayiri ise Türkiye'yi suçladı.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, sınır ihlali yapan Rus uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesini değerlendirdi, "Türkiye ve Rusya olayı değerlendirmeli ve soğukkanlı olmalı" dedi.

KOMUTAN TÜRKİYE'Yİ SUÇLADI

İran Genelkurmay Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Mesud Cezayiri ise "Bu koalisyon gün geçtikte zayıflıyor çünkü başta Türkiye ve Suudi Arabistan olmak üzere bölgedeki ülkeler ve ABD teröristlerin güçlenmesi için büyük çaba harcıyor" diye konuştu. Tuğgeneral Mesud Cezayiri, "Rusya, uçağı düşürüldü diye Suriye'deki aktif konumunu bırakmayacak" diye de ekledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.