Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli deniz yücel cemil bayık

IŞİD Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! İşte o videoda gözden kaçan detaylar

Ankara ve Paris'teki terör eylemleriyle dünya gündemini sarsan IŞİD Türkiye'yi hedef alan yeni bir propaganda videosu yayınladı...

HAKARETLER YAĞDIRILDI

Video boyunca Mustafa Kemal ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler yağdırıldığı görüldü..

VİDEONUN ZAMANLAMASI ÖNEMLİ!

Türkiye'nin IŞİD karşıtı koalisyona daha belirgin destek vermeye başlaması ve bazı kentlerde operasyonlarını artırmasından sonra gelen hakaret ve tehditlerin yapıldığı uzun bir video yayınlandı. Atatürk'ün sesinden konuşmasına yer verildi.

"MUSTAFA KAMAL"

Videoda Mustafa Kemal'den "Mustafa KAMAL" olarak bahsedildi ve Atatürk için "laik ırkçı yahudi tağut" benzetmesi yapıldı.

VİDEODA KİMLER YOK Kİ!

Terör örgütünün yeni videosundada; ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Barack Obama, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İran'ın eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ve Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Franciscus'le çekilmiş fotoğrafları yer aldı. Arap liderinin de sıkça görüldüğü videoda Arapların ırkçılık yaptığı dile getirildi.

BURSALI TATLICI

Daha önce Erdoğan'a hakaret eden ve İstanbul'u fethetmeye çağıran Bursalı tatlıcı Fatih Acıpayam'da videoda yer aldı...

TÜRKÇÜLÜK VE MHP HEDEFTE!

İşte videoda Türkçülük akımının hedef alındığı o sözler; "Bozkurt gibi eski putperestlik akidelerinin yeniden diriltilmesine davet etmeye başladılar...bozkurt resimlerini posta pullarına resmettiler ve onun için türküleryazdılar.. hergün askerler sıraya girip günbatımında bu türkleri okudurlar ırkçılık bağlarını islami bağlardan daha üstün saydılar..."

TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDA YAPARAK ADAM ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR


IŞİD yüksek prodüksiyon kalitesiyle hazırlanan videoda Türkiye'den militan çekmeye çalıştı. "Pikniklere gidiyoruz" ifadelerinin geçtiği videoda ellerinde silah bulunan çocuklar gülerek koşuyor...

"MUSTAFA KAMAL"

Videodaki bir başka ayrıntıda Mustafa Kemal'den "Mustafa KAMAL" olarak bahsedildiği ve Atatürk için "laik ırkçı yahudi tağut" benzetmesi yapıldığı dikkat çekti.


"NEDEN KEMAL DEĞİL DE KAMAL"




Benzer bir tartışma 10 Kasım'da da yaşanmıştı. Mustafa Kemal ile ilgili video hazırlayan hazırlayan AKİT TV "Mustafa Kamal" ifadesini kullanmıştı... Kamal İbranicede put anlamına geliyor ve Atatürk'ün Sabetayist olduğu vurgusu yapılıyor! 


Kaynak: komplohaber.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.