Öne Çıkanlar ışid KPSS türkiye dünyanın en güçlü orduları abdülhamid

İslam'a karşı açılan savaşın perde arkası!
Gericiliğe Karşı Aydınlanma Hareketi isimle örgütlendiklerini ilan eden grup, "Yobaz Takip Hattı" ismiyle bir ihbar merkezi kurduklarını öne sürdü.

Yayınladıkları bildiride, "Dini konularda dayatmalara maruz kaldıysanız, bilime ve çağdaş değerlere aykırı uygulamalarla karşılaştıysanız, kamu yaşantısının dinsel kurallarla düzenlenme çabalarına tanık olduysanız, bize haber verin" deniliyor.

Örgütün kurucuları Alevi-sol kimliğiyle tanınan Enver Aysever, Komünist Parti MK Üyesi ve Sol Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Okuyan, CHP Tunceli Eski Milletvekili Hüseyin Aygün, Oda TV Haber Müdürü Barış Terkoğlu, Komünist Parti Genel Başkanı Özlem Şen Abay yer alıyor.

Örgütün yayınladığı bildiride şu ifadelere yer verildi: "Türkiye'nin bir islam devleti olarak ilan edilmesine ramak kalmıştır. İslam devleti projesi, emeğin azgınca sömürüsü, doğanın yok edilmesi, iktidar partisinin dinci zihniyetine aykırı tüm fikirlerin ezilmesi, kadınlara dönük ayrımcılık ve eşitsizliklerin derinleşmesiyle iyice belirginleşmiştir. tarihsel kazanımların tümü yok edilip, bellekten silinerek karşı devrim tamamlanmış olacaktır" 

İslami kimlik ve ögelere karşı savaş açtığını duyuran örgüt hazırladıkları afişlerde de "başörtüsü ve sarıklı imam figür"lerine de hakaret etti.

Afişlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez de hedef haline getiren örgüt hakkında büyük rahatsızlık duyulduğu ifade ediliyor.

ASIL PLAN NE?

"Gericiliğe Karşı Aydınlanma Hareketi" aslında siyasi anlamda sol partilere oy kazandıracak bir oluşum değil. Bunu hareketin kurucuları da biliyor.. Sol partilerin sandıkta iktidar olamayacağını anlayan grup "irtica var, laiklik elden gidiyor" türü söylemleri yeniden hortlatıp askeri darbe yapmak için kışkırtmaya çalışıyor...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah otyakmaz 8 yıl önce

Aleni nefret suçu işliyorlar savcıların ve milletin gözünün önünde aydına bak hizaya gel,kibrit kadar ışığı yok bunların..