Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

İslam Ordusu tatbikata başladı!
Saudi Gazette'nin haberine göre, Suudi Arabistan öncülüğünde oluşturulan ve Türkiye'nin de dahil olduğu “İslam Ordusu" birlikleri, Suudi Arabistan'ın kuzeydoğusundaki Hafar el Baten bölgesinde “terörle mücadele" tatbikatı başlattı.

20 ÜLKEDEN 200 BİN ASKER

Ortadoğu'da gerek katılan asker sayısı gerekse tatbikat bölgesinin genişliği açısından bugüne kadar düzenlenen en büyük askeri tatbikat olarak nitelenen tatbikatta, “İslam Ordusu" birlikleri geleneksel harekattan düşük yoğunluklu harekata geçiş manevraları gerçekleştirecek. 20 ülkeden 200 bine yakın askerin yanı sıra, 100 savaş uçağı ve yüzlerce kara savaş aracının da katıldığı tatbikat aynı zamanda, İran'a ve Suriye'deki rejimi destekleyen ülkelere bir mesaj niteliği taşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil 8 yıl önce

Umarrız öyledir...

Avatar
zekeriye 8 yıl önce

Allah birlik ve beraberlik versin devami gelsin once kudusu alalim llahu ekber

Avatar
Canpolat 8 yıl önce

InşAllah gerçektir. Bu

Avatar
celal 8 yıl önce

Daha sırada bekleyen 18 ülke daha var toplam kayıtlı 38 ülke sayıları daha artacak inşAllah sürüden kopanı kurt kapar misali birleşme zamanı