Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

İsmailağa'da neler oluyor? Yıkım başladı...
Beykoz Çavuşbaşı'nda, inşaat halindeki Mahmud Efendi Külliyesi'nde yapılması planlanan yıkım başladı. İş makinaları saat 08.00 sıralarında içeri girdi. 




İsmailağa'ya bağlı olduğu ileri sürülen Marifet Derneği yönetim kurulu üyesi Şefik Kocaman, "
"Daha önce Sayın Cumhurbaşkanımız da Başbakanımız da buraya gelip inceleme yaptı. Kendilerine sunum yaptık. Seçimlere kadar herhangi bir sorunumuz yoktu. Dik duruşumuzdan dolayı cezalandırılıyoruz." açıklamasını yaptı...

İsmailağa cemaatinin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada da Marifet Derneği'nin cemaatle bir alakası olmadığını. Amacın hükümetle cemaati karşı karşıya getirmek olduğunu söylediler...

TOMA DEVRİLDİ!




TOMA Külliye'nin yanına geldiği sırada devrildi, 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı.

KARŞILIKLI AÇIKLAMALAR


Marifet Derneği'nden Şefik Kocaman açıklamasında siyasileri suçladı. "Mahmut Efendi hazretleri duasıyla biz bu işe başlamıştık. 'İnşallah yıkmazlar' demişti." açıklamasına yanıt olarak İsmailağa cemaatinin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada "Ancak görüldüğü şekliyle proje dışına çıkılarak cami dışında birçok binalar yapılmış, bu sebeple Orman Bakanlığı, cami ve abdesthane dışındaki binaların yapımının durdurulmasını talep etmiştir.” ifadeleri kullanıldı..

Marifet Derneği'nin "paralel yapı" ile ilişkisi olduğu da iddialar arasında...

İŞTE CEMAATTEN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA;






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.