Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

İsrailli generalden Erdoğan'la ilgili küstah sözler
İsrail Genelkurmay Başkanı Vekili General Yair Golan; Erdoğan’ın yönetimde kaldığı sürece “sorunlu bir kurum” olacağını iddia etti.

İsrail medyasında yer alan habere göre Yair Golan "Özellikle Müslüman Kardeşler etkisi altında güçlü İslami tercihi olan bir parti tarafından yönetildiği sürece Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhalefetine maruz kalınacağı açıktır" dedi.

Oda TV’nin İsrailli Timesofisrael.com sitesinin dayandırdığı haberde Golan;"Ben doğrudan bir düşmanlık içine girmek istemiyorum, bu akıllıca bir tutum olmaz. Türkiye halen güçlü ve büyük bir ülkedir." diyen Golan, Türkiye ile İsrail arasında belirli menfaatlerin olduğunu ve Türklerle gerilim, yatıştırmak zorunda olduklarını belirterek "Tabii ki kendi değerlerimiz çerçevesinde oldukları müddetçe" ifadelerini kullandı.

Yair Golan “Begin-Sadat Center Stratejik Eğitimler Kurumu” tarafından düzenlenen, "İsrail Savunma Kuvvetlerinin mevcut çabaları" konulu konferansta konuştu.

Golan "Türkiye'yi sorunlu bir kurum olarak görüyorum. Oldukça karmaşık ifadeleri var" dedi ve devam etti. "Rusların da Türklerle yakın zamana kadar oldukça karmaşık muhabbetleri olmuştu. Halen de durum aynıdır. Evet, kesinlikle ortada karmaşık bir durum mevcut."

Golan’ın, askeri bir yetkili olarak alışılmamış bir şekilde ilerlemekte olan diplomatik sürecin yanı sıra görüşlerini dile getirmekten de çekinmemesi ayrıca bu görüşlerin resmi görüşler mi olduğu yoksa kendi görüşleri mi olduğu kesinlik kazanmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali gedikli 8 yıl önce

Avuc acıp aman dileyen bir millet benim liderimi eleştirme cüretine girme hakkına sahip değildir önce insan olun

Avatar
ali san 8 yıl önce

adolf hitlere kotu diyenler buradan goruyorki hitler ilerde bu piclerin dunya savasina sebep olacagini biliyordu Allah israilin belasini versin

Avatar
Asım 8 yıl önce

Erdoğandan sora?yine Erdoğan!!! Erdoğansıs Türkiye? Olamaz!!! Çünkü Erdoğanlar çok olmuşlar!!! Eski Türkiye yok artık!!! Duşman belli:Allah munafiklardan, dost gürünen duşmandan korusun Amin Amin Amin.

Avatar
Sertaç han 8 yıl önce

Kanımizin son damlasina kadar Erdoğan'ın yanindayiz

Avatar
halil cinar 8 yıl önce

Allaha yemin ederimki bu kopekler erdogani mumla arayacaklar hic sanmasinlarki erdogan giderse turkiye eskiye doner ok yaydan cikti bir kere. ne yaparsa yapsinlar kiclarina girecek

Avatar
Recep tayyip Erdoğan 8 yıl önce

Bu lafları HDP dedi