Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

İstanbul boğazından geçen Rus gemisinin sırrı ne?

Dü­şü­rü­len uçak ne­de­niy­le za­ten ge­ri­len Tür­ki­ye-Rus­ya iliş­ki­le­ri­ni da­ha da ge­ren ge­mi­nin, ro­ta­sı­nı Rus­ya­’nın Su­ri­ye­’de­ki as­ke­ri var­lı­ğı­nın en önem­li bö­lü­mü­nü oluş­tu­ran Laz­ki­ye­’ye kır­dı­ğı an­la­şıl­dı.



Cae­sar Ku­ni­kov’­a Laz­ki­ye Li­ma­nı­’n­da, Su­ri­ye­’de­ki sa­vaş­ta öl­dü­rü­len 300 Rus as­ke­ri­nin ce­se­di­nin yük­len­di­ği ve Rus­ya­’ya dö­nü­şe geç­ti­ği be­lir­til­di.



DE­Nİ­ZAL­TI EŞ­LİK ET­MİŞ­Tİ



4 Ara­lı­k’­ta ya­şa­nan fü­ze­li ola­y, Tür­ki­ye­’nin tep­ki­si­ni çek­miş ve “p­ro­vo­kas­yon” olarak de­ğer­len­di­ril­miş­ti. Ölü Rus as­ker­le­ri­ni ta­şı­yan Cae­sar Ku­ni­kov, 14 Ara­lı­k’­ta ye­ni­den İs­tan­bul Bo­ğa­zı­’n­dan ge­çe­rek Ka­ra­de­ni­z’­e açıl­dı. Ge­mi­nin ikin­ci ge­çi­şi sı­ra­sın­da Türk do­nan­ma­sı­na ait bir de­ni­zal­tı da Rus ge­mi­si­ne eş­lik et­miş­ti.

 
Bugün

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan eker 8 yıl önce

eee nerde açıklaması.malmısınız siz?