Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

İstanbul'da deprem şoku! 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi


Marmara Denizi'nde saat 17.45'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi. 

Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi'nden yapılan açıklamaya göre, 4 büyüklüğündeki merkez üssü Marmara Denizi olan deprem 6.99 kilometre derinlikte meydana geldi. Kandilli Rasathanesi Marmara Denizi'ndeki depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. İstanbul'daki vatandaşları bazıları depremi hissettiğini belirtirken, bazı vatandaşlarda hissetmediği söyledi. 

AFAD Marmara Denizi'nde saat 18.36'da da 3 büyüklüğünden bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. Yapılan açıklamada deprem 8.25 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

3.0 BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR DEPREM DAHA

AFAD, saat 17.45'te meydana gelen depremin ardından, saat 18.36'da 3.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini açıkladı. Merkez üssü yine Marmara Denizi olan deprem, yerin 8.45 kilometre derinliğinde meydana geldi.

EN YAKIN İLÇELERE

AFAD depremin en yakın 5 yerleşim yerine uzaklığı şöyle sıralandı: 

İSTANBUL AVCILAR - 19.06 km

İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE - 20.21 km

İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE YAKUPLU - 21.23 km

İSTANBUL BAHÇELİEVLER - 21.66 km

İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE BEYLİKDÜZÜ - 21.79 km

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.