Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz Nusaybin ilçesi

İstanbul'da F16 paniği
İstanbul Valiliği, Anadolu yakasında alçaktan uçuş yapan F16'lar ve helikopter için açıklama yaptı!

Hava Trafik Kontrol Merkezi’ne, Avşa Adası’ndan 17.15’te kalkış yapan TC-HCM kuyruk tescilli Bell 430 tipi helikopterin, 1500 feet yükseklikte (450 metre) seyir sırasında tanımlanamadığı bilgisi geldi.

Bunun üzerine Balıkesir’den kalkış yapan Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ait 2 adet F-16 uçağı kısa sürede helikopterin uçtuğu güzergaha gelerek temas kurdu. Helikopterin tanımlanmasının ardından uçaklar kalkış yaptığı Balıkesir’e döndü.

Bu esnada rapor vermeksizin kalkış yapan helikopter, Hava Trafik Kontrol Merkezi ile temasa geçerek kendini tanıttı. Tescil ve uçuş planının kontrol edilmesinin ardından helikopter uçuşuna devam etti.

HELİKOPTER ALİ AĞAOĞLU'NUN ÇIKTI

Kimliğini bildirmediği için İstanbul semalarında F16'ların uçmasına neden olan helikopterin işadamı Ali Ağaoğlu'nun şirketine ait olduğu anlaşıldı. Ağaoğlu'nun içinde olup olmadığı öğrenilemeyen helikopterin Avşa'dan kalkıp Çekmeköy'e gittiği öğrenildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.