Öne Çıkanlar tük konsolosluğuna saldırı şampiyonlar ligi maç kadıköy metrobüs yolu galatasaray golleri ismail türüt mhp

İstanbul'da şafak operasyonu! Çok sayıda noktaya baskın düzenlendi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti İstanbul genelinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'nde bir eve de gelen şube ekiplerine, özel harekat polisleri de destek verdi. Bina sakinlerinde bazıları kapı otomatiği ile apartman kapısını açmak istedi. Otomatik sistem kapıyı açmadı. Kapı açılmayınca polis, camdan dışarı sarkan birinden aşağıya inip kapıyı açmasını istedi. Ancak bu kişi "Benim için geldiyse ne açayım" deyince polis koçbaşıyla kapıyı kırarak binaya girdi. Polisin baskın yaptığı eve girdiği sırada sesler yükseldiği duyuldu. Operasyon kapsamında evin önündeki lüks bir araçta da arama yapıldı. Bu apartmandan hiç kimsenin gözaltına alınmadığı öğrenildi.

OPERASYONA ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ DE DESTEK VERDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konvoy halinde araçlarla çıkan polis ekipleri, saat 06.00 sıralarında Beyoğlu'na geldi. Polisler önceden belirlenen Mirmiran Sokak'taki bir deponun çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Zırhlı araçlardan inen Özel harekat polisleri deponun demir kapısını koçbaşı ile kırarak içeri girdi. Bu arada içeride bulunan bir kişi yere yatırılarak üst araması yapıldı. Operasyon devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.