Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

İstanbul Eczacı Odası'ndan skandal bildiri

15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün yönetime el koyma girişimine ilişkin açıklama yapan İstanbul Eczacı Odası, skandal bir bildiri yayınladı.

Yayınlanan bildiride, "Türkiye Cumhuriyeti Devletine emanet, canımız onların soluğuna emanet evlatlarımızı, eli kanlı terör örgütü zihniyetli bir güruha linç ettirenleri, buradan demokrasi ve kahramanlık devşirenleri lanetliyoruz." ifadeleri yer aldı.

"UTANÇ VE GÖZYAŞIDIR"

İşte o bildiri;

"Sebep her ne olursa olsun, kimin kirli planı sahneleniyorsa sahnelensin, dün geceden bize kalan utanç ve gözyaşıdır. Demokratik bir hukuk devleti olması gereken ülkemizde, yapılan askeri ve sivil darbe girişimlerini lanetliyoruz.

ELİ KANLI TERÖR ÖRGÜTÜ ZİHNİYETLİ..

Bu ülkenin, 20 yaşında, vatandaşlık görevi olarak silah altına alınmış, canı Türkiye Cumhuriyeti Devletine emanet, canımız onların soluğuna emanet evlatlarımızı, eli kanlı terör örgütü zihniyetli bir güruha linç ettirenleri, buradan demokrasi ve kahramanlık devşirenleri lanetliyoruz.

Bu ülkenin askeri, polisi kardeştir. Ve halkı evlatlarına daima sahip çıkmıştır, çıkacaktır.Yaşadığımız bu onursuzluğun ve utancın son olmasını, toplumsal barış ve huzur ortamının bir an önce tesis edilmesini istiyoruz.

Ne şeriat, ne darbe. Tam bağımsız Türkiye."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erciyes 8 yıl önce

Eğer darbe başarılı olsaydı ozaman renginizi merak ederdim.Allah belanızı versin sizin eczacimisiniz nesiniz.

Avatar
Ahmet dağdeviren 8 yıl önce

Aslında nasıl başlayım diye düşünürken şöyle bi kaç şey anlatayım bu Fethullah daha Türkiye'den kaçarken bunu ABD çok iyi görüp bunu nasıl kullanırım diye çok iyi bir plan yaptı ta o günlerden yani aşağı yukarı 40 yıl kadar önce dikkat çekmeyecek cemaat adı altında her türlü desteği verdi Yoksa Türk düşmanı ABD Türkçe olimpiyatlara o kadar okula dinler arası diyaloğa o kadar görmezden gelip destek verirmiydi islam düşmanı ABD tabi bizmkiside ne kadar doğru olur kusura bakmayın bizimkisi derken neyse onunda vatana olan nefreti bir olup böyle sinsi iyi kamüfüle olmuş uzun vadeli planı yola koydular ve bunda çokda başarılı olmuşlar çünkü bu milletle bir çok örneği var ama Irak gibi işgal edmiyeceklerini bildikleri için hem bu yol çok iyi gizlenirmiş gemde millet bile belki bunu çok çok uzun yıllar kimler tarafından yönetildiğini bile farketmeyecek farketsede hiç bişey yapamayacakta tıpkı yıllardır afrikayı sömürdükleri gibi bu plan sadece Türkiye'nin 2023 ten sonra ne yapabileceğinin farkında oldukları içindir diğer yaptıkları PKK pyd vb. Örgütlere verdikleri açık desteği söylemeye gerek yok ama şükürki ilahi adalet tecelli etti sayın cumhurbaşkanımız ne zamanki bunun kuyruğuna bastı hemen sokmaya çalıştı. Yılana dokunmazsan bişey yapmaz çünkü Safım bütün planlarını deşifre etti bunlar çıkar üzerine hayatlarını kurdukları için tesi olunca hemen tepki verip 17/25 Aralık gibi deşifre oldular Okşar yaptıkları varki hangi birini yazayım ilahi adalet onları n Plan'ı varsa bu milletin bu kadar duası var dua kaderi değiştirir derler Bettua değil efendi. Yarab benim bir duam bile bu vatana millete geçmişse o duanın hürmetine önce bütün müminleri sonra beni kurtuluşa erenlerden eyle âmin yazacak çok çok şeyim var ama. Neyse. Ha şunuda söyleyim eczacıya ne diyim akademisyene ne diyim gazeteciye sanatçıya. Hangi brinisöylim bunların gözüne perde çekilmiş ne desen boş ......!

Avatar
Teoman 8 yıl önce

ONURLU INSANLAR ŞEREFLERİ İLE YAŞAR ŞEREFLERİ ILE ÖLÜRLER..

Avatar
Yucel 8 yıl önce

Rengini daha nasil belli edecek

Avatar
pamukkaleli 8 yıl önce

şu an eczaneleriniz yağmalanmadan faaliyet gösteriyorsa dua ediniz sebeb olanlara...

Avatar
fatma 8 yıl önce

Aciklamada sikinti yok, haberi hazirlayan zehirini katmis. Yaptiginiz habercilik degil, Propaganda. Cumhurbaskanina ezan okutuyorsunuz vs. Vs. Camur at izi kalsin tarzi.