Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir afrika athena kimyasal silah

İstanbul karanlığa bürünecek! İstanbul'da elektrik kesintlerinin yaşanacağı ilçeler hangileri - Hangi saatlerde?
İstanbul'da 24 Kasım Salı günü ve 25 Kasım Çarşamba günü elektrik kesintileri yaşanacak. Peki İstanbul'da elektriklerin kesileceği ilçeler hangileri? Ayrıntılı yanıtı haberimizde.

İstanbul
 Avrupa Yakası'ndaki Eyüp, Esenyurt, Beylikdüzü, Şişli, Fatih, Bakırköy, Bağcılar, Bayrampaşa, Beşiktaş, Esenler, Bahçelievler ve Büyükçekmece ilçelerine 24 Kasım 2015 Salı günü ve 25 Kasım 2015 Çarşamba günü elektrik verilmeyecek.

Anadolu Yakası'nda ise Tuzla ve Şile'de 25 Kasım tarihinde elektrik  kesintisi yaşanacak.

BEDAŞ, İstanbul'da 12 ilçede 2 gün boyunca elektriklerin kesileceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, bakım, onarım ve yatırım nedeniyle bu ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak:

24 KASIM 2015 SALI GÜNÜ ELEKTRİKLERİN KESİLECEĞİ İLÇELER:

Eyüp'te, Topçular Mahallesi Rami Kışla Caddesi, İşgören Sokak, Avaz Köy Yolu, Topçular Sanayi Sitesi, Adnan Erdener Sanayi Sitesi ve civarı.

Esenyurt'ta, Esenkent, Aşık Veysel, Koza Mahalleleri ve civarı, Atatürk Mahallesi Çoruh Sokak, Tekplast Suni Deri Fabrikaları ve civarı.

Beylikdüzü'nde, Yakuplu Mahallesi 2. Cadde 2, 3, 6, 9. Blokları, Birlik Sanayi Sitesi ve civarı, Cumhuriyet Mahallesi Bizimkent Sitesi İç Yolu ve civarı.

Şişli'de, Fulya Mahallesi Mehmetçik Caddesi, Denizhan, Belen, Görüntü, Emiroğlu, Örmeci, Hüseyin Cahit Yalçın, Emirşah Sokakları ve civarı.

Fatih'te, Alemdar Mahallesi Çatalçeşme, Ticarethane, Himaye-i Eftal, Baş Mühasip, Hoca Rüstem, Bıçkı Turdu Sokakları ve civarı.

Bakırköy'de, Şenlikköy Mahallesi Ekşinar Sokağı ve civarı.

Beşiktaş'ta, Levent Mahallesi Levent Caddesi, Krizantem, Gönüller Aralığı, Sümbül, Şefik, Mektep, Lale, Murat, Yeni Sülün, Tekirler, Akasya, Karanfil Aralığı, Sülünlü, Al Karanfil, Menekşeli, Şenol, Şener, Figen, Levent Sokakları ve civarı.

Esenler'de, Turgut Reis Mahallesi Tekstilkent, İstek ve civarı.

Bahçelievler'de, Hürriyet Mahallesi Aladağ, Dağlar, Anadolu, Bahtiyar, Ömür, Armutlu Sokakları ve civarı.

Büyükçekmece'de, Atatürk Mahallesi Merve, Ozan, Ali, Yeliz Sokakları ve civarı.

Bağcılar'da, Bağlar Mahallesi Baydemirler Canteks, Yavuz Selim, Sancaktepe Mahalleleri Mahmutbey, Birlik Caddeleri 3, 5, 7, 4/1, 4/1B, 3/11, 7/1, 6/1 Sokakları ve civarı, Kirazlı Mahallesinin Birlik Caddesi, Bülbül, Burçak, Nida 3, 4, 5, 6 Sokakları ve civarı.

25 KASIM 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ ELEKTRİKLERİN KESİLECEĞİ İLÇELER

Şişli'de, Etiler Mahallesi Cengiz Topel Caddesi, Boğaziçi Üniversitesi Kampüsü ve civarı, Fulya ve Teşvikiye Mahalleleri Hakkı Yeten Caddesi, Fulya Bayırı Sokak ve civarı.

Bağcılar'da, Güneşli Mahallesi Orkide, Akasya, Yıldız, Gümüş, Yüksekova Sokakları, Güneşli Konakları ve civarı, Barbaros, Kazım Karabekir Mahalleleri 1/17, 1/19, 2/19A, 1/13A6, 1/13A5, 1/13A4, 1/16, 1/13A, 1/19A, 1/19B, 2-4/1B-3-3/4, 3/3-1, 17/3-15-13, 1/18, 1/17A, 1/19D, 1/13B, 1/14B, 1/14D, 1/14B Sokakları ve civarı.

Fatih'te, Koca Mustafapaşa Mahallesi Akıncı, İç Kalpakçı, Nuri Efendi, Muallim Fevzi, Işkırlak Sokakları ve civarı, Cerrahpaşa Mahallesi Yokuş Çeşme, Hobyar Mektebi, Kargı, Kargı Çıkmazı, Kasap Başı, Abacı Mahmut Sokakları ve civarı, Şehremini Mahallesi Büyük Saray Meydanı, Turgut Özal Millet Caddeleri, Yunus Emre, Arma, Karanfilli Çavuş Sokakları ve civarı.

Bayrampaşa'da, Altıntepsi Mahallesi Büyük İstanbul Otogarı ve civarı.

Bahçelievler'de, Kocasinan Merkez Mahallesi İnönü, Kızılelma Caddeleri, Deniz, Kandil, Çeltik, Güneşli Teyyare, Yıldırım, Harput Sokakları ve civarı, Yenibosna Merkez Mahallesi Narlı, Arif Ağa Sokakları, Öğretmenler Evi ve civarı, Zafer ve Kocasinan Merkez Mahalleleri Ahmet Yesevi Caddesi, Mesut, Bademli, Bahçecik, Bakır Sokakları ve civarı.

HANGİ SAATLERDE ELEKTRİK KESİLECEK?

Tuzla'da 10.30-11.30'da, İstasyon Mahallesi ve Araplar Sokağı'nda elektrik kesintisi uygulanacak.

Şile'de ise 10.00-12.00'de Karacaköy Mahallesi ve sokakları, 13.00-15.00'te, Bucaklı Mahallesi ve sokaklarına elektrik verilemeyecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.