Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

İşte fotoğraflarla Cizre...
Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 14 Aralık günü sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

HENDEKLER KAPATILDI, BARİKATLAR KALDIRILDI



Sokağa çıkma yasağı süresince güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda mahallelerdeki hendekler kapatıldı, barikatlar kaldırılırken, PKK’lılar da etkisiz hale getirildi.

Asker ve polisler, başarıyla biten operasyon sonrasında Nusaybin Caddesi'nde "Komando Marşı" okudu.



OPERASYONLAR BUGÜN TAMAMLANDI

İçişleri Bakanı Efkan Ala, bugün öğle saatleri itibarıyla Cizre'deki operasyonların başarılı bir biçimde bittiğini söyledi. Operasyonların tamamlanmasıyla ilçenin son durumu görüntülendi..

CİZRE KÖPRÜSÜ'NE BAYRAK ASILDI



Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonun tamamlanmasıyla güvenlik güçleri, şehitler anısına Dicle Köprüsü'nü Türk bayraklarıyla donattı. Bakan Ala'nın açıklaması ilçede heyecan yarattı. Vatandaşlar operasyonların bitmesinin ardından ilçede sokağa çıkma yasaklarının da yakın zamanda kaldırılmasını beklediklerini dile getirdi.

TANKLAR TABURA DÖNDÜ




Bu arada Cizre’nin çevresinde konuşlanan tankların da bugün öğleden sonra birlikleri olan Cizre Tank Taburu’na döndükleri görüldü.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.