Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

İşte memleketin akıl sağlının yerinde olmadığını gösteren iki olay

Ülkede son yaşanan terör olayları bardağı taşıran son damla oldu. Ülkenin psikolojisi toptan bozulurken çıldırmayanların sayısı günden güne azalıyor.


Cumhuriyet’in haberine göre Anadolu Ajansı’nın Çanakkale bölgesinde görev yapan muhabirleri Facebook hesaplarından kan donduran açıklamalar yaptı. İşte AA çalışanı Mustafa Uygun’un paylaşımı;


"Şehit için son görev onun naaşını taşımak değil, kan akıtmalıyız kan, kan, kan kokmalı o dağlar... Son görevimiz KATLİAM olmalı... Genç, yaşlı, hamile, çocuk gözetmeksizin."

 Ve bir başka AA çalışanı...Muhabir Burak Akay’da meslekdaşına destek çıktı.

 "Yemin ederim yetki versinler katliam yaparım... Çok fena psikoya bağladım"

 Hemen ardından Çanakkale İHA temsilcisi Gürkan Düzenli bir paylaşımda bulundu;

 "Düşmana merhamet, vatana ihanettir"

 İşte o çok konuşulacak paylaşımlar;





Memleketin akıl sağlığının iyi olmadığını gösteren bir başka olay da Muğla’nın Seydikemer ilçesindeki Kumluova Mahallesi’nde yaşandı. Serada çalışan İbrahim Ç.’nin sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaştığı fotoğrafilçeyi karıştırdı.

PKK’lı teröristlerin kıyafetine benzer bir kıyafeet giyen İbrahim Ç. paylaşımına “Bu kıyafeti giymek bile onurdur” notu düştü.

Bunun üzerine mahalledekiler İbrahim Ç.’nin peşine düştü. Adamı yakalayan mahalleliler İbrahim Ç.’nin elbisesini parçalayıp dövdükten sonra Atatürk heykeli öptürdüler..







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.