Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

İyi Partili isim haddini aştı, o paylaşımı büyük tepki çekti

Meral Akşener'in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti'nin Kocaeli İl Başkanlığı'na getirilen Haluk Ulusoy'un, göreve gelmeden önce, sosyal medya hesabından yaptığı 'Devlet Bahçeli, Allah bize tez zamanda senin helvanı yemeyi nasip etsin' paylaşımı tepki çekti. Tepkiler üzerine mesajı silen işadamı Haluk Ulusoy, paylaşımı referandumu gecesi kızgınlıkla yaptığını söyledi.

İşte o skandal paylaşım;

''ALLAH TEZ ZAMANDA HELVANI YEMEYİ NASİP ETSİN''

İşadamı Haluk Ulusoy, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı'na getirildi. Haluk Ulusoy'un daha önce sosyal medya hesabından yaptığı, 'Devlet Bahçeli, Allah bize tez zamanda senin helvanı yemeyi nasip etsin' paylaşımı özellikle MHP'lilerin tepkilerine neden oldu. Ulusoy, tepkiler üzerine sildiği paylaşımı, 16 Nisan referandum sonuçlarının açıklandığı gece kızgınlıkla yaptığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Xxl 6 yıl önce

Senin garantin mi var pek leş bey sonra senin helvanın yemesin millet çok adisinız siyaset için bir insanın ölümünü istemek çok alçakça

Avatar
Xxl 6 yıl önce

Senin garantin mi var pek leş bey sonra senin helvanın yemesin millet çok adisinız siyaset için bir insanın ölümünü istemek çok alçakça