Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

İzmirliler CHP'li Başkan'a isyan etti

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18. İdari Mahkemesi'nin Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılması planlanan 15'er bin kişilik iki stadın ihalesini iptal etmesine taraftarlar ortak tepki gösterdi.

AZİZ KOCAOĞLU'NA TEPKİ

Yıllardır stat özlemi içinde olan Göztepe ve Karşıyakalı futbolseverler, iptal kararıyla şok yaşarken, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na sert tepki gösterdiler.



"O STAT OLACAK, SÖZÜNÜ TUT"

Göztepeliler, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda devam eden kıyı tasarım çalışmalarını kapatan bariyerlere spreylerle, "O stat olacak. Kocaoğlu sözünü tut" yazısı yazarken, belediye ekipleri sabah yazıları siyah boya ile kapattı.

Karşıyakalılar da hayalini kurdukları stadın engellenmesine sessiz kalmadı. Yeşil-kırmızılıların da Bostanlı sahilindeki duvarla spreylerle tepki yazıları yazdığı bildirildi. Stat ihalelerinin iptali sosyal medyada da büyük yankı buldu.

"TEBRİKLER BAŞKAN, YİNE ENGELLEMEYİ BAŞARDINIZ"

Her iki takımı taraftarları Başkan Kocaoğlu'nu mesaj yağmuruna tuttu. Sosyal medyada yapılan eleştirilerde de "İzmir'i her yağmurda sel basarken sesi çıkmayan Kocaoğlu, stadımız söz konusu olduğunda gürlüyor. O statlar tüm engellemelere karşı yapılacak. Göz-Göz-Kaf-Kaf omuz omuza verip statlarını alacak. Tebrikler başkan, yine engellemeyi başardınız" şeklinde ifadeler kullanıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.