Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck Cumhuriyet gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ı kabul etti. Can Dündar, Bellevue Sarayı'nda önce cumhurbaşkanlığı özel defterini imzaladı. Dündar'ı, Gauck ve hayat arkadaşı Daniela Schadt birlikte karşıladı.

BASINA KAPALI GÖRÜŞTÜLER!

Basına kapalı devam eden görüşmede Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü'nden bir temsilcinin de hazır bulunduğu öğrenildi.

HAZİRAN AYINDA ALMANYA'YA KAÇMIŞTI

Hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle yurtdışına kaçan ve haziran ayından bu tarafa Almanya'da bulunan Can Dündar, Cumhuriyet gazetesine yönelik operasyonlara sessiz kaldığı gerekçesiyle Alman hükümetini eleştirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakiki turk 7 yıl önce

Bu gibi serefsizler hitlerin torunlarina yalakalik yapip hayatlarini kurtardiklarini saniyor serefsiz,oglum dundar pici eninde sonunda turkiye seni kaziga oturtacak daha ne kadar kacacaksin vatan haini ermeni seni.

Avatar
DÜZCE'Lİ 7 yıl önce

adamgibi adam. o kadar ben teröristim dedi almanyaya çalıştı kimse bişey yapmadı. yalandan mahkeme tutuklama vs. vs. koskoca devletin gücü teröriste yetmedi. bizede 100 liralık vergi borcu var diye etmediğini bırakmayan bir devletten bahsediyorum.

Avatar
Vatansever 7 yıl önce

Devletimize Allah zeval vermesin bu insanların neresi TÜRK?? İçten düşman varken bırakın terörü , bu zihniyetler oldugu sürece terör mü kalıyor devletin hangi birinize gücü yetsin içimiDe düşman , hain , KANSIZ varken !!!! RABBİM Cumhurbaşkanı'm başkomutanım RECEP TAYYİP ERDOĞANI BAŞIMIZDAN Eksik ETMESİN İNŞALLAH ONU ÇOK SEVİYORUZ DUALARIMIZ VE ŞÜKRÜMÜZ ONUNLA...