Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Kaçan darbeci askerler yakalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen darbeci askerlerden 5'inin görüldüğü ihbarı üzerine, arama çalışmaları Ula ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi'nde yoğunlaştırıldı.

5 DARBECİ SU KANALINDA GÖRÜLDÜ

Şirinköy Mahallesi'nde bir vatandaşın kaçan darbeci askerlerden 5'ini bir su kanalında gördüğü ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda Jandarma özel harekat ekibi sevk edildi.

TESLİM OL ÇAĞRISI

Aramalar sırasında ekiplerin, sık sık "Teslim olun" diye çağrıda bulunduğu duyuldu.

DOMUZ SANDILAR, DARBECİ ÇIKTI

Görgü tanığı Üzeyir Çalcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, mısır tarlasına domuzların gelmesini önlemek için bölgede nöbet tuttukları sırada su kanalından sesler geldiğini, önce seslerin domuzdan kaynaklandığını düşündüklerini anlattı. Kanala ışık tuttuklarında, bellerine kadar suyun içinde 5 asker gördüklerini belirten Çalcı, sudan çıkan askerlerin kendilerine tatbikatta olduklarını söyleyerek ışığı kapatmalarını istediğini aktardı.

ASKERLER SAKALLIYDI

Çalcı, bunun üzerine oradan ayrıldıklarını ve geri dönüp durumu köy muhtarına bildirdiklerini ifade etti. 5 asker görmüş olmalarına rağmen kanalın diğer tarafından da sesler geldiğini vurgulayan Çalcı, bu nedenle sayının daha fazla olabileceğini düşündüklerini dile getirdi. Çalcı, askerlerin sakallı olduğuna da dikkati çekti.

10 DARBECİ ASKER YAKALANDI

Operasyon sonucu 10 darbeci askerin yakalandığı bildirildi.

KOMUTANLARI YAKALANDI

Bölgede operasyon devam ediyor. Muğla Valisi, kaçak askerlerin komutanlarının da yakalandığını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bekir Ayvaz 8 yıl önce

Sürek avı gibi gebertin abd nin gayrı meşru o. çocuklarını.