Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Kadir Gecesi, Ayasofya Kur'an sesiyle çınlayacak!
Diyanet Tv ekranlarında seyircisi ile buluşan sahur programı Bereket Vakti, “Bin aydan daha hayırlı” Kadir Gecesinde de Ayasofya’da olacak. 

GÖRMEZ KATILACAK
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in de konuk olacağı programda Görmez, İslam dünyasının içinden geçtiği bu süreçte, geceye ilişkin çok değerli bilgiler paylaşacak.

KUR-AN'I KERİM OKUNACAK
Eşsiz rahmet ve mağfireti bünyesinde barındıran, duaların, tövbe ve yakarışların karşılıksız kalmadığı, Ramazanın manevi atmosferinin zirveye ulaşacağı bu kutlu Gece’de, Ayasofya’da Kur'an'ı Kerim tilaveti okunacak.

EN İYİ HAFIZLAR ORADA OLACAK
Gecede ülkemizin en seçkin Kur’an okuyucuları ve Uluslararası Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında derece alan hafızlar, Kerim Kitabımız Kur’an’ı okuyacak, tekbir ve salatü selamlar Ayasofya’nın kubbelerinde yankılanacak.

EZAN İLE SON BULACAK
Fatih Koca ve ekibinin, tekbir ve salat-ı selam’lar ile gecenin neşvesini artıracağı Program, Fatih Koca’nın Ayasofya’dan okuyacağı ezan ile son bulacak.
Program Ali Bektaş’ın sunumuyla 2 Temmuz saat 00.30’da başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.