Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Kadir Mısıroğlu'na soruşturma!

ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı basın bürosunca, bazı basın yayın organlarında yer alan ve Kadir Mısıroğlu'na ait olduğu belirtilen video kaydında geçen sözlerle ilgili 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Detaylar gelecek...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rifat 6 yıl önce

yaa kardeşim !!! bu eren erdem denen adam ataist bir alevi!!bütün millet düşmanları ile kolkola ve dhkp c militanı olduğunu millet olarak basında görüyoruz!!!neden bu vatan millet ve din düşmanını koca devlet içeriye almıyor nedennnnnnnnnnnnnnnn ????

Avatar
MEHMET ALİ 6 yıl önce

BU VATAN HAİNİ ALÇAK EREN ERDEMİ SAVCILARIMIZ NE ZAMAN YÜCE TÜRK ADALETİNE ÇIKARACAK,HER TÜRLÜ BÖLÜCÜ VE YIKICI İÇ VE DIŞ MİHRAKLARLA İŞ YAPAN BU BLÜCÜ VE YIKICI MİLİTANI TÜRK MİLLETİ OLARAK KODESTE GÖRMEK İSTİYORUZ