Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Kan Donduran Cinayetin Katil Zanlısı Yakalandı! "İstediğim yoldan gitmedi boğazını kestim!"
Kartal'da boğazı kesilerek öldürülen taksi şoförü Fatih Uçar'ın katil zanlısı yakalandı. Zanlının ifadesi kan dondurdu.

Geçtiğimiz Pazar günü Kartal Hürriyet Mahallesinde 32 yaşındaki taksici Fatih Uçar boğazı kesilerek öldürülen Fatih Uçar'ın katil zanlısı yakalandı.

TAKSİMETREDEN YOLA ÇIKILDI

Cebindeki parası ve cep telefonunun çalınmamasını şaibeli bulan polisler olay hakkında geniş çaplı soruşturma başlattı.Soruşturmayı yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, taksimetrenin 14 TL ücret yazmasından yola çıkarak saldırganın yakın bir noktadan taksiye bindiğini belirledi. Harita üzerinden 5 kilometrelik bir alan çembere alındı. Cinayetin yaşandığı noktayla kesişen yol güzergahları işaretlendi. Geriye dönük kamera görüntülerinden, şüphelinin, araca bindiği nokta tespit edildi. Kameralardan elde edilen görüntüler, çevredekilere gösterildi. Şüphelinin Ömer G. (27) olduğu belirlendi.

KAN LEKELİ PANTOLONUYLA YAKALANDI!

Cinayetin ardından evine gitmediği tespit edilen Ömer G., Yakacık'da bir kafeteryada gözaltına alındı. Olayda kullandığı bıçak da ele geçirildi. Pantalonunda kan lekeleri olduğu görülen Ömer G. ilk sorgusunda "Pendik Çamceşme'den taksiye bindim. Arka koltuğu oturdum. Taksiciye gitmek istediğim yolu söyledim. 'Biz biliriz kardeş' dedi.

''BİZ BİLİRİZ KARDEŞ DEDİM VE...''

Birkaç kez daha farklı yollar söyledim. Sürekli 'Biz biliriz kardeş' diye cevap verdi. Sinirlendim. 'Yeter l.. biz biliriz kardeş' diyerek bıçağı boynuna yaklaştırdım. O sırada döndü ve bıçak saplandı" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.