Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Kanada'daki toplantıda Hulusi Akar skandalı!

Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar, Kanada'da yapılan 9. Halifax Uluslararası Güvenlik Forumu'na katılıp konuşma yaptı.

BOĞAZINDA KEMER İZİ OLAN FOTOĞRAFI SEÇTİLER

Konuşma öncesinde forumun twitter hesabında, Hulusi Akar Paşa'nın FETÖ darbe girişimi sonrası 17 Temmuz'da çekilen ve boğazında kemer izi olan fotoğrafı paylaşıldı.

Seçilen fotoğrafın bilinçli olarak seçildiği ve bunun bir mesaj olduğu iddia edildi.

AKAR'IN SÖZLERİ YÜZLERİNİ ASMIŞTI

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kanada'da düzenlenen Halifax Güvenlik Forumu’nda önemli açıklamalar yapmıştı.

KOMUTAN KONUŞTUKÇA...

Terör örgütüyle mücadele için başka bir terör örgütüyle iş birliği yapılmasında mantık olmadığını anlatan Akar, teröristlere verilen silahların Türk vatandaşlarına döndüğünün altını çizmişti.

Komutan'ın bu sözleri üzerine salondaki Amerikalıların yüzünün asılması, objektiflere de yansımıştı.

ABD SAVAŞ SUÇUNA İŞTİRAK ETTİ

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, "Bazı müttefiklerimiz PKK'nın yandaşı olan PYD gibi örgütlerle işbirliğine gidip bunları her alanda desteklemişlerdir. Savaş suçuna iştirak etmişlerdir. Ne yazık ki bazı müttefiklerimizin terör örgütlerine silah temin ettiklerini görmek üzün vericiydi. Buradaki silahlar Türk vatandaşları aleyhine kullanıldı. Terör örgütüyle mücadelenin başka bir terör örgütüyle gerçekleştirilmesinin mantığını anlayamamaktayız. YPG'nin de DEAŞ ile birlikte hareket ettiğini gördük. Bu inanılmaz bir şey. DEAŞ'ın İslamiyet ile hiçbir alakası yoktur." diye konuşmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.