Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Kaptan Kartal adliyeye sevk edildi

Mersin'de FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal ve 4'ü kadın 20 polisin emniyetteki sorgulamaları tamamlandı.

DESTİCİ'NİN YARDIMCISI DA GÖZALTINDAYDI

Kartal ve 20 polis 15 günlük gözaltı süresinin ardından adliyeye sevk edildi. FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini ardından 11 Ağustos'ta düzenlenen operasyonda BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal da gözaltına alınmıştı.

15 GÜNDÜR SORGUDAYDI

15 gündür Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan Kartal, bugün sabah sağlık raporu alındıktan sonra yoğun güvenlik önlemleri altında Mersin Adliyesi'ne sevk edildi.

FETÖ'CÜ DEĞİL ÜLKÜCÜYÜM

Adliye giriş sırasında Kartal, "Türk milliyetçisiyim, ülkücüyüm. Allah var, problem yok" diye bağırdı. Kartal'ın "Kahrolsun PKK, kahrolsun FETÖ, Kahrolsun terör" diye bağırdığı duyuldu.

Öte yandan, yine FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan emniyet personeli Aydın Hilmi G., Zülfü P., Doğan T., Murat K., Osman N., Erdal Ç., Ekrem D., Ayşe Güner Ç., Cihan Ö., Sedat O., Fatih Mehmet Ç., Kenan B, Yusuf B., Cahit S., Mustafa K., Raziye S., Kerim A., İsmail Ş, Yağmur Nacar B. de Kaptan Kartal ile birlikte adliyeye sevk edildi.A

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaptan kartal 8 yıl önce

Nasıl bir gazetecisiniz siz başlığınıza bakın ğlkücüyüm dedi savcı inanmadı yazıyorsunuz daha savcının karşısına götürülen bir Ada'mın söylediği sözleri Satılmış bir kalem olarak dile getiriyorsunuz. Kaptan Kartal iki tane şerefsiz gizli tanıkın asılsız ifadesi ile gözaltında elbet hak yolu bulunacak ve serbest kalacak siz utanmayacakmısımız