Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Karamollaoğlu yerli otomobili beğenmedi!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Hakkari Şemdinli'de şehit düşen 6 asker, 2 güvenlik korucusu ile Diyarbakır'da hayatını kaybeden polis memuruna Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

YERLİ OTOMOBİL

Yerli otomobil tartışmasının yeniden gündeme geldiğini de aktaran Karamollaoğlu, "İnsan ister istemez bu da acaba bir seçim propagandası mı demekten kendini alamıyor. Biz her şeye rağmen iyi niyetimizi korumak istiyoruz. İnşallah bu da daha öncekiler gibi seçim yatırımı değildir." diye konuştu.

DEVRİM OTOMOBİLİ ERBAKAN'IN ESERİ

Devrim otomobillerini Erbakan'ın ekibinin yaptığı bilinen bir gerçek. Hal böyleyken bir dönem Erbakan'ın öğrencisi olmuş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerli otomobil için çevresindeki iş adamlarını cesaretlendirmesi ve yerli otomobil için ilk adımın atılmış olması, Erbakan'ın izinden gittiğini söyleyenler tarafından kösteklenmesi tepkileri de beraberinde getiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 6 yıl önce

Sen uyu salak uyu onun yolunda ilerliyor Türkiye

Avatar
Xxl 6 yıl önce

Kara molla kendi kıçını görse onuda beğenmez satılığa çıkarır vatan haini zat hiç olmazsa ortaya bir fikir atta iki kelam ette adam sansinlar