Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Karayılan Putin'e yalvardı!

Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'nin kontrolünde olan Afrin'e operasyon için hazırlıklarını tamamlamak üzere.

AFRİN'DE SONA DOĞRU

Bölgeyi ele geçirerek örgüte ağır bir darbe vurmayı planlayan TSK, teröristleri adeta kıskaca aldı.

PKK PANİK YAPTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her an operasyonun yapılabileceğinin sinyalini vermesinden sonra PKK'lı teröristler de telaş yaptı.

PUTİN'E YALVARDI

Örgütün medyasına konuşan PKK elebaşı Murat Karayılan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den yardım istedi.

"TÜRKİYE'Yİ BİZDEN UZAK TUTUN"

Söz konusu saldırıya Rusya'nın izin vermemesi gerektiğini söyleyen Karayılan, Türkiye'nin kendilerinen uzak tutulmasını istedi.

"RUSYA YÖNETİMİNDEN BEKLENTİMİZ..."

PKK elebaşı, "Türkiye Afrin'e saldırırsa bunu Rusya'nın saldırısı olarak göreceğiz. Sayın Putin'in bu plana düşmemesini umuyorum. Rusya yönetiminden beklentimiz bu yöndedir. Rusya yönetiminin bunu iyi bilmesi lazım." diye konuştu.

 

TELSİZ KONUŞMALARI SIZMIŞTI: "ASKER SİZİ TAVŞAN GİBİ AVLIYOR"

Karayılan'ın geçtiğimiz aylarda telsiz konuşmaları basına yansımıştı.. Güvenlik birimlerince deşifre edilen telsiz konuşmaları, PKK'nın silahlı kanadı HPG'nin başındaki 'Cemal' kod adlı Murat Karayılan'ın eylem yapamaz hale gelen teröristleri becerisizlik, taktik geliştirmemekle suçlayıp 'Cezasını çekersiniz' diyerek infaz edilecekleri tehdidinde bulunduğu ortaya çıktı. İşte çaresizlik içinde olan Murat Karayılan'ın Türkiye sınırları içinde bulunan örgüt mensuplarına yönelik yaptığı o konuşma Sabah gazetesinde yer aldı: Gün geçmiyor ki bir grup heval asker pususuna düşmesin. 'Hepsi imha olmuş' raporu veriyor. TC askeri artık eski asker değil. Onlar taktik değiştirdi. Eskiden biz onların üzerine gidiyorduk. Şimdi onlar arayıp sizi buluyor. Kendinizi gizleyemiyorsunuz. Asker sizi kevroşk (tavşan) gibi avlıyor.Mühimmat depolarımız yok oldu. Erzak depolarımız yok oldu. Rojava'dan başka gelen yok. Siz ne yapıyorsunuz ? Yeni katılanların çoğu ya öldü ya da kaçtı. Adamları elinizde tutamıyorsunuz, sahip olamıyorsunuz. Kimsenin gözyaşına bakmam, acımam. Ölülerin hesabını veremez hale geldik. Avrupa bir yandan, aileler bir başka yandan. Kimi nereye gömdüğünüzü bile bilmiyoruz. Asker sizi dinliyor, gözlüyor, tavşan gibi avlıyor.

Karayılan’ın özel elemanı  

İNFAZ VE İÇ HESAPLAŞMA ARTIYOR

Güvenlik güçlerinin hazırladığı raporda, "Son yılların en büyük darbesini alan ve elemanlarının büyük bölümünü yitiren PKK özellikle lider kadrosundaki kayıplarıyla zor durumda. Türkiye'den ve Avrupa'dan yeni katılım olmaması nedeniyle bu kayıplarını da tamamlayamayan PKK'da iç hesaplaşma ve infazların yaşandığı belirlenmiştir" ifadesi yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.