Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Kayseri'de 1 ton 250 kilo ağırlığındaki Simental cinsi tosun 75 bin TL'den alıcı bekliyor!

Kayseri'nin Oymaağaç Kurban Pazarı'na getirilen 1 ton 250 kilo ağırlığında 'Simental' cinsi tosun 75 bin TL'den alıcı bekliyor. Simental cinsi tosunun sahibi Fevzi Kaya yaptığı açıklamada, aynı cinste daha büyüğünü getirene cipi ile 2 koçu hediye edeceğini söyledi.

Türkiye'nin en büyük tosununu yetiştirdiğini ifade eden Kaya, "Aynı cinste daha büyüğünü getirene bir cip ve 2 koç hediye edeceğim. Tosunlar tosunu bastığı yeri titretiyor ve tam tamına 1 ton 250 kilo ağırlığa sahip. Ben bu tosunumuza ‘Kıllı’ adını taktım ve 2 yıl özel olarak besledim. Cüssesi o kadar iri ki diğer danalar, yavrusu gibi duruyor" diye konuştu.

Üzerine Türk bayrakları ve nazarlık takılan 2.5 metre uzunluğundaki tosun, Kayseri Oymaağaç Kurban Pazarı'na getirildiği anda ilgi odağı haline geldi. Meraklılar bir anda etrafında toplandı ve cep telefonları ile bunu görüntüledi. Besici Kaya, 1 ton 250 kilo ağırlığındaki 'Kıllı’nın günde 25 kilo yem tükettiğini belirterek, "Bir de iddiam var; tosunumuzun aynı cinsten daha büyüğünü getirene bir cip ve 2 koç hediye edeceğim" diye konuştu.

Kayseri'de 1 ton 250 kilo ağırlığındaki Simental cinsi tosun 75 bin TL'den alıcı bekliyor.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.