Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Kayseri'de şüpheli ölüm! Genç hemşire hastanedeki odasında ölü bulundu
 
Kayseri’de şüpheli ölüm! Özel bir hastanede hemşire olarak görev yapan Pınar Demirel, hastanedeki odasında ölü olarak bulundu. Demirel doğal yollardan mı öldü, intihar mı etti yoksa öldürüldü mü? Demirel’in vücudanda ne izi bulundu?



Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde özel bir hastanede çalışan hemşire Pınar Demirel, iddiaya göre, halsiz olduğunu belirterek hastanedeki odasına geçti.

Uzun süre kendisinden haber alamayan çalışma arkadaşları, odaya girdiğinde Demirel'i kanepenin üzerinde hareketsiz buldu.

Genç hemşirenin öldüğünün belirlenilmesi üzerine polise haber verildi.

Polisin incelemesinin ardından Pınar Hemşire’nin cesedi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Burada yapılan otopside Pınar Demirel’in kolunda şırınga izinin bulunduğu belirtildi. Demirel’in kesin ölüm nedeni Adli Tıp incelemesinin ardından belli olacak.


8 yıldır aynı hastanede çalışan Pınar Demirel’in arkadaşları, genç kadının aşırı doz ilaçtan zehirlenmiş olabileceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismimi vermek istemiyorum 8 yıl önce

Ya abba ya seni kaybettik mekanın cennet olsun sana kaç ağladım seni seviyorum pınar abla