Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Kayyum FETÖ'nün tiraj oyunu deşifre oldu
Zaman'a kayyIm atandıktan sonra ilk gazete geçtiğimiz pazar günü yayınlandı. Kayyum atanmadan önce tirajı 635 bin(!) olduğu iddia edilen gazetenin satış rakamı bir anda 8 bin 450'ye düştü.

Gazetenin tirajındaki düşüş ertesi gün de devam etti ve pazartesi günü Zaman'ın tirajı 6 bin 031 olarak gerçekleşti. Tiraj 8 Mart Salı günü 3 bin 809'a, çarşamba günü ise 3 bin 445'e geriledi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yıllardır Zaman'da hormonlu tiraj oyunlarıyla Basın İlan Kurumundan Türkiye'nin en çok satan gazetesi yalanıyla kamu ilanlarını en yüksek tarifeden alarak devleti soydu. Zaman'daki hormonlu tiraj oyununu FETÖ şimdi çıkardığı korsan gazete Yarına Bakış'ta sürdürüyor. Kayyumla birlikte oyunu bozulan FETÖ, tetikçilerine sanki kayyum Zaman'ı batırmış gibi manşetler attırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cfghjk 8 yıl önce

gyuhijo