Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Binali Yıldırım'ın talimatı üzerine çalışmalarına hız verilen Keçiören Metrosu'nda sona yaklaşıldı. Başbakan Yıldırım, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ile Keçiören arasında 9,2 kilometre uzunluğunda olan ve 9 istasyonu bulunan Keçiören Metrosu'nda bugün test sürüşü gerçekleştirecek ve incelemelerde bulunacak.

"AŞKIMIZ KEÇİÖREN METROSU GİBİ OLSUN HİÇ BİTMESİN"

Binali Yıldırım Keçiören Metrosu açılışında açıklama yaptı, konuşmasında inşaatının uzun sürmesine göndermede bulunularak, gençler arasında "Aşkımız Keçiören Metrosu gibi olsun, hiç bitmesin" ifadeleriyle mizah konusu olan metroya ilişkin şu ifadeleri kullandı;

GENÇLER BAŞKA BİR SLOGAN BULSUNLAR

"Geçenlerde bu istasyonlardan birini incelemeye geldiğimizde gazetede bir haber gördüm sevgilim aşkımız hiç bitmesin sürsün, Keçiören metrosu gibi olsun.. Şimdi bu gençler başka bir slogan bulsunlar Keçiören Metrosu artık bitiyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.