Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Kesenize en uygun Organix ürünleri yalnızca Botanik Ecza’da!
 Kesenize en uygun Organix ürünleri yalnızca Botanik Ecza’da! Botanik Ecza, Organix markasının Ankara bayisidir.

Organix şampuan, şampuan ürün yelpazemizdeki yüzlerce markadan sadece birisi. Uzman Eczacınız Fidan Pesen danışmanlığında, sattığımız saç bakım ürünleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Bunun için 444 4 996 no’lu telefonu arayabilir ya da iletisim@botanikecza.com adresini kullanabilirsiniz.

Organix şampuan çeşitleri, markanın Ankara bayisi olan Botanik Ecza'da! Esasında Organix, saç bakım ürünlerinde kendisini ispat etmiş bir markadır.

* Organix şampuan ve saç bakım urünleri. Organik aktif içerenler muhteva etmektedir.

* Organix şampuan ve bakım ürünleri, saç ve saç derisi için birçok yararlı madde içermektedir. Bu içeriklerin temel görevi saçı nemlendirmek ve bakım yaparak canlı gözükmesine yardımcı olarak parlaklık vermektir...

* Organix'in özel formülleri, saçları koruma altına alan ve parlaktık sağlayan guçlu antioksidan içeriklerden oluşmaktadır.

SÜLFAT içermez: (Sülfat göz. deri ve cildi tahriş eder, saçta nem kaybına ve renginde bozulmalara sebep olur.) Organix ürünlerinde sülfat yerine hindistan cevizinden elde edilen doğal köpürtücü madde kullanılmaktadır. Bu madde bebek şampuanlarında da kullanılmaktadır.

PARABEN içermez. (Raf ömrünü uzatıcı olarak kullanılan madde, deride egzama tipi tahriş ve alerjik reaksiyona sebep olan, zehirti toksin bir maddedir.) Organix, güvenli içeriği ile tüm aile bireylerinin yanı sıra yeni doğan bebeklerinde güvenle kullanabileceği şampuandır.

Organix, tüketicilerin beklentisi olan, iyi performanslı bir ürün olmasının yanı sıra global toplumun faydasına hizmet etmeyi misyon edinmiştir. Sosyal sorumluluk proje çerçevesinde, çevre dostu ve çevreye duyarlı, geri dönüşümlü ambalajlar kullanmıştır.

Bu ürün hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.

Organix Yorumlar

Organix Kullananlar, bu ürünleri almak isteyenler için önemli bir bilgi kaynağı. Kulllanımı son derece kolay olan bu ürün hakkında yapılan yorumlar sizi onu kullanmaya daha da teşvik edecek. Kadınlar kulübü, ekşi ve diğer pek çok sosyal medya platformunda “organix şampuan kullananlar” başlığında tartışılan, Facebook’ta birçok yorumun geldiği bu ürünü mağazamızdan hemen satın alabilirsiniz.

Organix ürünleri sayfamızda organix argan yağı, organix argan oil of morocco, organix biotin şampuan, organix kuru saçlar için şampuan gibi ürünler hakkında kullananlar, yorumları, satış noktaları, fiyatı konularda bilgi alıp görüşlerinizi Botanik Ecza forumda yazıp okuyabilirsiniz. Ayrıca online olarak alışveriş yapabilirsiniz. Bunun için sayfa içerisinde sadece “Sepete Ekle” butonuna tıklayıp, ödeme formunu doldurmanız yeterli!

Organix faydaları, birçok forumda ve sosyal platformda tartışılmıştır. Bu markaya ait ürünler saç bakım ürünleridir.

Organix ürünleri satış noktaları

Organix şampuan ürünlerine Ankaraİstanbul ve İzmir’den ulaşmak istiyorsanız yapmanız gereken sadece sitemiz üzerinden ya da 444 4 996 no’lu telefondan sipariş vermektir.

Saç bakımı ihtiyaçlarınız için alanında uzman personellerimizle Türkiye’nin öncü kişisel bakım marketi olan BotanikEcza.Com üzerinden Organix markalı tüm ürünleri online olarak 7/24 sipariş verebilir veyahut ürünler ile ilgili Uzman Eczacı Fidan Pesen ile görüşerek daha ayrıntılı bilgi almak için hemen şimdi bizi arayın.

Organix shampoo ile sağlıklı saç dünyası ürünlerimizle, müşterilerimizin memnuniyetini kazanarak güvenli bir şekilde size sunduğumuz ürün kalitesinin memnuniyetini ve sevincini yaşamaktayız.

Organix ürünlerini online olarak satın almak için aşağıdaki linke tıklayınız.

http://www.botanikecza.com/organix

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.